Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Emocije presudile

Na Kantridu stiže veliko pojačanje: Stvaramo veliku Rijeku!

Anas Sharbini, bivši hrvatski reprezentativac, potpisao je za Rijeku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se činilo da su pregovori između Anasa Sharbinija i Rijeke dospjeli u slijepu ulicu, uslijedio je preokret. Prema našim informacijama, Sharbini i Rijeka ipak su se dogovorili.

Štoviše, Sharbini je potpisao ugovor s Rijekom i bit će već sutra predstavljen na Kantridi. Kako saznajemo, Sharbini je pristao na uvjete koje mu je ponudila Rijeka. Nakon što je prekinuo pregovore kazavši da je nezadovoljan financijskom ponude Rijeke, Sharbini se ipak predomislio i vratio za pregovarački stol.

Službeno potpisivanja ugovora, koji je dogovoren na dvije godine, uz opciju produženja na još jednu, bit će upriličen sutra, kada je i zakazana službena konferencija s početkom u 14.00 sati.

Sharbini: Odlučila je velika želja da ponovno zaigram u Rijekinu dresu

Sharbini je nakon dogovora kratko prokomentirao: "Emocije su velike. Želja da ponovo zaigram u Rijekinom dresu odlučila ja da pristanem na uvjete te je time postignut potreban dogovor. Želim više od svega biti dio ovog projekta te svojim igrama i zalaganjem doprinijeti stvaranju velike Rijeke. Jedva čekam priključiti se ekipi i zaigrati pred publikom u atmosferi iz koje sam i izrastao."

Nakon Anasa sportski direktor Srećko Juričić dodao je: "Na inicijativu Anasa, koji želi više od ičeg igrati u Rijeci, postignut je dogovor na obostrano zadovoljstvo. Zadovoljni smo njegovim dolaskom jer je riječ o igraču koji može puno oplemeniti našu igru a samim time radimo na jačanju i stvaranju jake Rijeke."

Sharbini traži povratak na veliku scenu

Sharbini će u svojem matičnom klubu pokušati revitalizirati karijeru nakon neuspješne epizode u Ittihadu iz Saudijske Arabije, gdje je 2012. prešao iz Hajduka. 26-godišnji ofenzivni veznjak profesionalnu karijeru započeo je u Rijeci, a 2009. prelazi u Hajduk u jednom od najvećih transfera u povijesti Prve HNL. U tom je trenutku bio na širem spisku hrvatske reprezentacije.

Međutim, nakon tri godine provedene u Splitu, došlo je do zastoja u njegovoj karijeri. Iako su ga mnogi smatrali jednom od najvećih talenata hrvatskog nogometa, Sharbini se nije uspio razviti u ekstraklasnog nogometaša. Izgubio je status reprezentativca i sada ponovno traži povratak na veliku scenu u svojoj Rijeci, gdje je pružao najbolje partije u karijeru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider