Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sviđa li vam se?

Revolucija na Poljudu: Hajduk predstavio novi dres!

Hajduk je na ranojutarnjoj press konferenciji predstavio novi dres za sezonu koja počinje u subotu protiv Dinama uz izravan prijenos na Novoj TV i OYO.hr!

Splitski Hajduk otvorit će novu sezonu utakmicom Superkupa ove subote na Maksimiru protiv prvaka Dinama. Utakmicu možete od 20.15 UŽIVO gledati na Novoj TV, a na OYO.hr će sudar dva naša najveća kluba moći pratiti navijači diljem svijeta jer nema uobičajenog ograničenja prava samo na jednu zemlju.

>> Superkup UŽIVO na Novoj TV: 'Nije korektno da se igra samo kod Dinama!'

>> Predsjednik vjerojatnog protivnika Bijelih je navijač - Hajduka!

Hajduk je rano jutros predstavio novi dres nakon press konferencije Igora Tudora te igrača Marija Maloče i Gorana Jozinovića koji kreću put Zagreba.

Za Splićane će to biti revolucionarni dres jer se radi o 'body fit' verziji za kakvu se Hajduk još nije bio odlučio. Sponzor Macron napravio dres posebno za Hajduk, što je i bio uvjet kod traženja novog proizvođača.

Hajduk je predstavio bijele i rezervne crveno-plave dresove, kao i ona vratarske.

''Novi dresovi su rezultat pomnog proučavanja standardnih stilova Hajduka i Macrona, te su jedinstveni, planirani i dizajnirani, a nastali su na temelju povijesnih karakteristika splitskog kluba'', stoji na službenoj stranici Hajduka.

''Dresovi su klasične bijele boje s crvenim i plavim rubnim ukrasima koji se nalaze na donjem prednjem dijelu dresa. Gostujući dres je tradicionalnog stila, s okomitim naizmjeničnim crvenim i plavim prugama. Grb je na lijevoj strani prsa, a na stražnjem gornjem dijelu, ispod ovratnika, natpis je Hajduk Split, kao i na prvom dresu.

Premijera novih dresova bit će na Maksimiru ove subote u najvećem hrvatskom derbiju.

Tko će slaviti u Superkupu na Maksimiru (UŽIVO NOVA TV subota, 20.15)?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider