Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ako se pokaže, igrat će'

Radošević prošao liječnički, Napoli želi još jednog mladog hajdukovca

Josip Radošević proveo je svoj prvi dan u novom klubu, a u četvrtak će biti predstavljen u Napulju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi veznjak koji ima jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju (protiv Belgije) s talijanskim klubom potpisat će službeno  ugovor na četiri i pol godine, a Hajduku bi trebalo pripasti 3 milijuna eura odštete. Taj novac spasonosan je za Splićane, budući da im je zbog nepodmirenih obveza prema igračima, radnoj zajednici i drugim klubovima prijetila suspenzija UEFA-e.

Od krovne europske nogometne organizacije Hajduk je dobio rok do 31. ožujka, a nakon Radoševićevog transfera trebali bi uspjeti podmiriti dugovanja u iznosu od 20-ak milijuna kuna.

Radoševića u Italiji dočekuju ga perspektivnog nogometaša koji bi Napoliju u budućnosti mogao biti od velike koristi. Zasad je neizvjesno hoće li i gdje igrati; već se spominjala eventualna posudba, ali i mogućnost da Josip najprije nastupa za mladu momčad Napolija, tzv. Primaveru, u juniorskoj ligi. Ipak, Walter Mazzarri, trener trenutno trećeplasiranog sastava Serie A, tvrdi:

„Ako se pokaže, igrat će!“

Inače, Radošević je liječnički pregled obavio u Napoliejvom sportskom centru. Talijanski mediji pak špekuliraju da su na San Paolu, nakon uspješno obavljenog posla s Radoševićem, bacili oko na još jednog Hajdukovog mladića. Navodno im je zanimljiv Antonio Milić.

„Napoli želi Milića. Mladi branič isto je godište kao Radošević, a sa svojih 190 centimetara visine izuzetno je brz i snažan“, piše Solo Napoli i uz tekst dodaje video Hajdukove pobjede nad Zelinom, te Milićevog gola.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider