Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sada slijedi dokazivanje

Prvi radni dan Matea Kovačića u Interu: Dočekale ga legende!

Prvi radni dan Matea Kovačić u Interovu sportskom centru Appiano Gentile, to je naslov na službenoj web stranici milanskog Intera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi veznjak je u petak došao iz zagrebačkog Dinama i potpisao 4.5-godišnji ugovor s "nerazzurrima". Osim njega, "crno-plavi" dio Milana su pojačali i Zdravko Kuzmanović iz Stuttgarta, te Ezequiel Schelotto iz Atalante.

>> Gazda Moratti otkrio što mu je Kovačić kazao u desetominutnom razgovoru

>> Dinamo stvara mega momčad - prodajom najboljih igrača!

Legendarni Javier Zanetti i Esteban Cambiasso priredili su dobrodošlicu novima pojačanjima Intera.

Fotografije možete vidjeti ovdje!

„Iznimno sam zadovoljan poslom koji smo obavili u siječanjskom prijelaznom roku“, naglasio je vlasnik Intera Massimo Moratti za talijanski Sky Sport, a potom se posebno osvrnuo na mladog hrvatskog reprezentativca.
„Kovačić je nešto posebno. On je definitivno dobra kupovina. Iznimno se radujem što ću ga vidjeti na terenu“, dodao je prvi čovjek Intera.

Milanska Gazzetta dello Sport u analizi siječanjskog „mercata“ u Italiji donosi tekst u kojem ističe kako je Mateo Kovačić simbol obnove Interove momčadi.

„Talentirani hrvatski nogometaš dobio je jednoglasnu podršku, a Stramaccioni je spreman ponuditi mu ulogu režisera momčadi“, kaže komentator utjecajnoj talijanskog sportskog dnevnika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider