Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rat Dinama i Hajduka

Predsjednik Hajduka oštro uzvratio Mamiću!

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić na današnjoj izvanrednoj press-konferenciji u Maksimiru dotakao se, među ostalim, Hajduka i njegovih čelnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Mamićevog popodnevnog monologa u Maksimiru, nije dugo trebalo čekati do dođe odgovor iz Splita. Predsjednik Hajduka Marin Brbić poručio je izvršnom predsjedniku Dinama:

>> Mamić: Meni ste napravili pakao, tri puta sam završio na Hitnoj i možda nosim karcinom!

„Neka se on bavi svojim poslom i gleda u svoje dvorište. Što on ima komentirati Hajduka!? Neka Hajduk pusti na miru“, izjavio je Brbić, a prenosi Dalmacija News.

Na Mamićevu izjavu da je zamalo završio na Hitnoj kada je pročitao da je posudba Oremuša dobar posao, Brbić je uzvratio:

„Može on ići na hitnu i bez Hajduka!“

Podsjećamo što je Mamić izjavio.

'Kad naš rival Hajduk, naša svjetska veličina, a vi znate da se nikad nisam miješao u njihove poslove, proda igrača, priznati novinar napiše otprilike ovako: 'Dokapetan Mirko Oremuš pokupio svoje stvari i odlazi na posudbu u dvanaestoplasirani klub neke male lige. Hajduk neće dobiti ni lipe, to je sjajan posao.' Zamalo sam završio na Hitnoj kad sam to pročitao. A kad Dinamo prodaje igrače za velike svote i u velike klubove, onda se po nama baca drvlje i kamenje. To su zovu dvostruka mjerila'', kazao je Mamić, a potom je prokomentirao proces privatizacije i mogući ulazak američkog kapitala u Hajduk. Mamić je istakao da načelno podržava ulazak inozemnog kapitala u hrvatski nogomet, ali da ne može detaljnije komentirati namjere Amerikanca.

'Ne mogu se konkretno očitovati jer nemam brojke. Međutim, žalosti me način na koji čelnici Hajduka vode splitski klub. Oni nemaju pojma o poslu zato i jesu u takvim problemima. Oduzeli su pravo vlasnicima da odlučuju o svojem vlasništvu. Gradonačelnik kaže da će raspisati referendum. Odmah je dokazao da nije sposoban biti gradonačelnik ulice a ne Splita. Nevjerojatno je da fantomske udruge oduzmu pravo odlučivanja pravim vlasnicima. Ne može neka razočarana dame ili neki frustrirani djelatnik škvera odlučivati hoće li Hajduk biti privatiziran. Hajduk je već privatiziran. Ne može o tome odlučivati ulica. Tamo je sve nakaradno. I vi ste nasjeli na to. Stalno to propagirate. Koga zanima Hajduk koji ne može proći prvo kolo europskih kupova. Hajduk mora svake godine igrati Ligu prvaka. To je Hajduk koji zaslužuju njegovi navijači'', zaključio je Mamić. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider