Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Remi u Vinkovcima

Polufinale hrvatskog Kupa: Kramarić opet spasio Lokomotivu!

U prvoj polufinalnoj utakmici hrvatskog Kupa Cibalia i Lokomotiva u Vinkovcima odigrali su neriješeno 1:1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vinkovčani su poveli golom Tomislav Mazalovića u 22. minuti, a izjednačio je najbolji strijelac gostiju Andrej Kramarić u 58. minuti.

>> Europa 'poludjela' za Hrvatima: Najmlađi debitant u povijesti HNL-a!

Podsjećamo da je druga polufinalna utakmica Slaven Belupa i Hajduka odgođena zbog vremenskih neprilika u Koprivnici i igrat će se 10. travnja. 

S obzirom na uvjete u kojima se nalazi vinkovački travnjak, igrači Cibalije i Lokomotive u prvoj su polufinalnoj utakmici Hrvatskog kupa pružili solidnu igru (1:1). Po blatnjavom travnjaku i hladnom vremenu bilo je nerealno očekivati od igrača da će prikazati nekakvu tečnu igru koja bi obilovala lijepim i atraktivnim akcijama i potezima. Svaki pokušaj igranja "po zemlji", posebno u blizini kaznenih prostora, bio je gotovo nemoguć.

U takvim uvjetima igrači obje momčadi odlučili su se igrati većinom na dugačke lopte i pokušaje prodora po krilima, gdje je travnjak bio koliko toliko normalan za igranje. Svjesni uvjeta za igru igrači su se često odlučivali na udarce iz daljine pokušavajući iznenaditi vratare. Pokušavali su Vitaić, Matoš, Chago, Antolić... Gosti su ipak bili bliže pogocima jer su Chago i Antolić promašili prilike.

Nešto precizniji su bili Mazalović i Kramarić koji su i postigli po pogodak. Kako se utakmica bližila kraju stjecao se dojam da su sa neodlučenim rezultatom zadovoljne obje momčadi te da odluku o finalistu ostavljaju za 17. travnja kada se igra uzvrat na Maksimiru. Zanimljivo je i da se trener gostujuće momčadi odlučio u zapisnik utakmice prijaviti samo četiri pričuvna igrača kao i pričuvnog vratara. (I.M./Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider