Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrali za Mamića, ali...

Pogledajte zbog čega je šokirani Jurčić napustio presicu u Puli!

Nakon utakmice bez golova u Puli, trener Dinama Krunoslav Jurčić nije bio nesretan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novinar se u videu neprimjerenim riječima obratio treneru Dinama Krunoslavu Jurčiću

„Zvučat će možda malo čudno, ali ja sam zadovoljan. Rijetko se Dinamo s ovoliko autoriteta postavio na nekom gostovanju. 'Trajali' smo koliko smo mogli jer neki naši igrači nisu trenirali ovaj tjedan zbog ozljeda, a onda smo još dobili i crveni karton što nam je dodatno otežalo situaciju“, kazao je Jurčić.

>> Ni Dinamo nije uspio dobiti Istru: Puljani uzeli vrijedan bod

Jurčić je prokomentirao isključenje Marcela Brozovića.
„Ako se ovako nastavi, bojim se da igrači neće biti glavni akteri na terenu, a oni bi trebali biti glavni. Nije to samo u ovoj utakmici, pa čak niti samo u našoj ligi, općenito govorim. Mi smo svi oko terena samo 'čobani', a igrači su 'stado'. Oni bi trebali biti glavni“, kazao je Jurčić, a potom dodao.

„Htjeli smo jako ovu pobjedu jer smo je htjeli pokloniti našem šefu koji je danas proživljavao teške trenutke“, sjetio se Jurčić izvršnog predsjednika Zdravka Mamića koji je noć proveo u pritvoru zbog brutalnog verbalnog napada na ministra Željka Jovanovića.

Nakon posljednje Jurčićeve rečenice, za riječ se javio jedan od priustnih novinara.
„U ime pulskih novinara, poručite Mamiću da ga nabijem na ....“, ispalio je novinar, a šokirani Jurčić se odmah potom udaljio s press-konferencije. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider