Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Važan dan za Bijele

Kouassi priča hrvatski: Hajdukov Drogba izazvao salve smijeha!

Slavljenički i svečano bilo je ovog utorka na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potpisan je četverogodišnji ugovor između Hajduka i tvrtke Macron, koja će od 1. srpnja biti novi tehnički sponzor Bijelih. Iako predsjednik Hajduka Marin Brbić i izvršni direktor Macrona Gianluca Pavanello nisu htjeli govoriti o samim detaljima ugovora, procjenjuje se da je isti vrijedan oko tri milijuna kuna. Naravno, u opremi.

Brbić: Naš novi dres bit će jedan od najljepših u Europi

"Tvrtka Macron od prvih dana pregovora pokazala je veliki interes. Proces je trajao dosta dugo, razgovarali smo s osam tvrtki, a Macron smo izabrali ne samo zbog financijskih razloga, već i zbog toga što su Talijani niz godina vodeći u dizajnu. Očekujemo da će naš dres biti jedan od najljepših u Europi, dobili smo mogućnost da sami kreiramo naš dres. S Macronom smo dobili partnera, dobili smo zastupništvo za cijelu regiju Balkana, odnosno područje bivše Jugoslavije. To će nam u budućnosti donijeti veliku financijsku dobit. Pritom mislim na proizvode s Hajdukovim obilježjima", izjavio je Brbić.

Umbro odlazi u povijest ostavljajući veliku gorčinu jer Hajduku je od svakog prodanog dresa i ostalih stvari iz Umbrove kolekcije išlo samo pet (!) posto. Kako kaže Brbić, taj "ugovor nije bio štetan", ali je za Hajduk bio loš.

I Macron trlja ruke jer zna da na ljeto slijedi navala

Pavanello je također zadovoljan cijelim poslom: "Velika je čast što smo postali tehnički sponzor Hajduka. To je za nas izazov i zadovoljstvo. Hajduk je važan klub u Europi, s velikom tradicijom, počašćeni smo. Želimo biti više od tehničkog sponzora, želimo biti poslovni partneri Hajduka. Naš cilj je razviti jedinstvenu paletu proizvoda za navijače. Zajedno s klubom radit ćemo da razvijemo neobičnu i posebnu paletu proizvoda. Dizajnirali smo poseban dres za Hajduk, svake sezone u suradnji s klubom kreirat ćemo poseban dres", najavio je Pavanello, obećavši nešto navijačima Hajduka:

"Uvjeravam vas u visoku kvalitetu naših proizvoda. Napoli, Lazio, Aston Villa - navijači tih klubova vrlo su zadovoljni."

Sušić grabi prema desetki Bijelih

Inače, jutros su pred novinare na Poljudu izašli Tino Sven Sušić i Jean Evrard Kouassi, dvojac ponajboljih Hajdukovaca u posljednjih nekoliko utakmica.

Posebno se to odnosi na Sušića koji je odigrao odlično u obje koprivničke utakmice te u prvenstvenom ogledu s Cibalijom. Zagospodario je sredinom terena u odsustvu Franka Andrijaševića i pokazao da se na njega mora računati u svim kombinacijama za početni sastav: "Osjetio sam da sam lagan, a žao mi je što nismo pobijedili u nedjelju jer smo to zaslužili igrom. Međutim, mi rezultat imamo tako da nema mjesta nezadovoljstvu", rekao je Sušić.

Kouassi: Gol u Koprivnici posvećujem menadžeru

Kouassi je u nedjelju ušao u povijest kluba postigavši 4000. prvenstveni zgoditak za Bijele: "Presretan sam, gol posvećujem svom menadžeru koji me prati od malih nogu i koji mi je puno pomogao u životu. Vjerovao sam u sebe i kad sam dobio šansu iskoristio sam ju na najbolji mogući način."

Lakonogi ofenzivac iz Obale Bjelokosti otkrio je kako bi jednog dana volio igrati u Marseilleu, a na upit novinara može li reći nešto na hrvatskom jeziku, uzvratio je sa: "Šta gledaš?"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider