Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiglo novo pojačanje

Pinto potpisao za 'modre': Dinamo je veliki klub, spreman sam na sve izazove

Portugalac Ivo Pinto je u nedjelju ujutro stigao u Zagreb i potpisao ugovor s hrvatskim prvakom Dinamom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je već ranije najavljivano, 23-godišnji Portugalac postao je novo pojačanje Dinama. Ivo Pinto je riješio svu potrebnu administraciju u domovini, s papirima stigao u Zagreb i potpisao četverogodišnji ugovor s 'modrima'.

Portugalski desni bočni imao je ugovor s Rio Aveom koji ga je posudio rumunjskom Cluju, a Pinto je ondje bio jedan od najboljih igrača domaćeg prvenstva. I više nego dobro za beka.

''Osim što je čvrst u obrani, jako se voli priključivati prema naprijed i to u punom šprintu, tako da mislimo kako će nam donijeti moć po boku'', izjavio je Jurčić za službenu klupsku stranicu.

Portugalac bi odmah trebao biti pojačanje, a nameće se kao prva opcija na desnom beku, pa će vjerojatno doći do realizacije transfera Šime Vrsaljka.

''Dinamo je veliki klub, sretan sam što sam došao ovdje. Spreman sam na sve izazove te jedva čekam priključiti se suigračima i početi s treninzima'', rekao je Pinto nakon potpisa.

Dinamo je za Pinta platio oko milijun eura.

 
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider