Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UEFA stiže na derbi

Paladino: Hajduk je i dalje u problemima, ali...

Nadzorni odbor Hajduka održao je dvosatni sastanak s navijačima, nakon čega se četiri sata raspravljalo o financijskom stanju kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sa zaključcima je pred novinare izašao predsjednik NO-a, Josip Paladino.

"Drago mi je da je ovaj sastanak s navijačima postao način života u Hajduku, bilo je zanimljivo, s pregršt pitanja, a vjerujte da je ugodno pričati kad se puno ljudi okupi zbog nečega što svi vole", rekao je Paladino i onda otkrio:

"Naš nivo problema sada je sigurno manji nego prije pola godine, ali još uvijek je značajan. Međutim, tko danas nema problema", zapitao se Paladino, istaknuvši:

"Trenutno smo drugi i borimo se za Kup, ali nemamo nikakvog rezultatskog imperativa nego ćemo ostaviti momčad na miru kako bi dali sve od sebe na proljeće. Što se tiče UEFA-inog financijskog fair-playja, bit će jako teško - većinu obveza znamo kako izmiriti, a vjerujem da ćemo pronaći sredstva i za taj manji dio", kazao je Paladino, a prenosi Dalmacija News.

U bitci s vremenom, u kojoj Hajduk mora do 31. ožujka podmiriti sva dugovanja prema sadašnjim i bivšim igračima te radnoj zajednici, pravi as u rukavu Splićana je derbi s Dinamom koji se igra 24. veljače. Za očekivati je da će Poljud biti pun, najveća hrvatska nogometna utakmica u Splitu se nije igrala od rujna 2011. i Hajduku u ovakvoj situaciji apsolutno nitko iz redova njegove navijačke vojske neće zamjeriti ukoliko odluče povećati cijene ulaznica u odnosu na ranije okršaje s Modrima na Poljudu.

Paladino danas to nije spominjao, ali je upozorio na jedan potencijalni problem: "Utakmica s Dinamom bit će pod monitoringom UEFA-e. Oni će tehnološki analizirati stadion, a najavili su da će posebnu pažnju obratiti na navijače. Lani smo platili jako puno kazni zbog ponašanja navijača i bilo bi bolje da smo taj iznos dali našim igračima za stimulaciju. Prijete nam suspenzije i kazne", upozorio je Paladino.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider