Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ovo nije kraj'

Osude HNS-a sa svih strana, Jovanović poručio: 'Najgora predstava ikad'

Pokrenut pa obustavljen. Disciplinski postupak protiv člana Izvršnog odbora HNS-a Zdravka Mamića zbog neprimjernih izjava o ministru Jovanoviću povučen je sa stola Disciplinske komisije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na službenim stranicama saveza objavljena je samo odluka da se obustavlja postupak protiv Zdravka Mamića ali bez ikakvog obrazloženja.Iz saveza su poučili kako ne žele komentirati svoju odluku.

>> Trebamo li se čudit: HNS obustavio postupak protiv Zdravka Mamića!

Odluku Saveza prokomentirao je zato ministar Jovanović.

"Ja nisam kazališni kritičar, ali volim kazalište, često idem u kazalište i pogledao sam puno, puno predstava pa sigurno sa punim pravom mogu reći da je ova predstava HNS-a najgora koju sam ikada vidio i svi glumci koji u njoj sudjeluju trebali bi se zapitati i posramiti što tako ispunjavaju bez ikakvog pogovora naloge svog režisera."

A zatim najavio kako ovo nije kraj disciplinskih postupaka protiv izvršnog predsjednika Dinama u hrvatskim sportskim institucijama.

"Nadam se da će puno odgovorniji biti oni koji rade u Hrvatskom olimpijskom odboru u etičkom odboru jer se na njihovom dnevnom redu uskoro treba naći ista tema.

Ministrova tužba protiv Mamića još je u pripremi. Obustavu postupka oštro su osudili Centar za mirovne studije, Srpski demokratski forum i Kuća ljudskih prava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider