Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigli do osmog boda

Osijek rano poveo pa ostao bez ičega: Veliki preokret Istre!

U posljednjoj utakmici šestog kola HNL-a Istra je u Gradskom vrtu svladala Osijek.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Završilo je 1:3, čime se Osječani nisu uspjeli iskupiti za neugodnih pet komada koje su u ponedjeljak inkasirali na Kantridi.

Sami početak nije dao naslutiti da će Osijek i ove nedjelje ostati bez bodova. Najbolji igrač Osijeka u dosadašnjem dijelu prvenstva, 17-godišnji Karlo Lulić u jednoj kontri pobjegao je svom čuvaru, namjestio se na šut i hladnokrvno poentirao za vodstvo domaćih.

Šest minuta kasnije lijepim golom Petra Franjića Istra je poravnala te se s neriješenim rezultatom okončalo prvo poluvrijeme.U 58. minuti nakon katastrofalne pogreške domaćeg vratara Mikulića najprisebniji u petercu Osijeka bio je stoper Ivan Graf, koji pogađa praznu mrežu i preokreće. Koreanac Woon Chung u 86. minuti postavio je konačan rezultat.

Osijek je ostao na tri boda (domaća pobjeda protiv Slaven Belupa), dok je Istra upisala drugu pobjedu i sada drži peto mjesto s osam osvojenih bodova, a učinak Puljana hvale je vrijedan i zbog činjenice da su u dosadašnjih šest kola već četiri puta gostovali.

TRENUTNA LJESTVICA HNL-a:

*Lokomotiva i Hajduk imaju utakmicu manje, koju će odigrat 28. kolovoza na Maksimiru

Dinamo 14
Hajduk 13
Rijeka 12
Lokomotiva 12
Istra 8
Zadar 7
Split 5
Hrvatski dragovoljac 3
Osijek 3
Slaven Belupo 2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider