Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Novi predsjednik Hajduka: Još uvijek smo slavniji od Dinama

Na Poljudu je predstavljena nova uprava Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Došao je i taj dan. Hoće li on označiti bolje dane za 100-godišnjaka vidjet ćemo sljedeće sezone. Hajduk ima novu upravu koju čine: predsjednik Hrvoje Maleš i članovi Pavle Cicarelli i Milo Nižetić.

''Gospodin Cicarelli će biti primarno zadužen za marketing, gospodin Nižetić za struku, a ja ću biti koordinator koji će morati srezati neke troškove, kontrolirati financije. U ime Uprave i sebe zalagat ću se za provođenje našeg zajedničkog programa, marketinškog i stručnog. Obećavam da ćemo raditi časno, odgovorno, predano i pošteno, te da ćemo provesti naš zajednički program koji se zove "Veliki Hajduk", kazao je prilično mladi predsjednik Hajduka Maleš.

''Na nama je da ispunimo očekivanja svih navijača. Moja funkcija se nastavlja gdje sam stao 2009. godine kad sam vodio marketing Hajduka, jasno, sada uz proširene ovlasti. Marketing do sada nije bio iskorišten, to je od ovog trenutka moja odgovornost, uložit ću maksimalan napor...', istaknuo je Pavle Cicarelli nagovijestivši modernizaciju kluba, barem po pitanju danas vrlo važnog marketinga.

''Privilegija je biti na ovom mjestu. Cijelo svoje znanje ću usmjeriti prema rezultatima na terenu. Svjestan sam da nemamo pravo računati na strpljenje, floskule od 100 dana mira bacaju prašinu u oči. Svjestan sam i odgovornosti, ali sam uvjeren u uspjeh. Moramo se vratiti korijenima Dalmacije, juga... Publiku dovesti na stadion i gledati pravog Hajduka'', zaključio je Milo Nižetić.

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš čestitao je tijekom današnjeg predstavljanja i rođendan Modrima.

''Dinamu čestitam na njihovoj godišnjici. Koja god ona bila...'', rekao je predsjednik Maleš, dodavši:

''Još uvijek smo trofejniji i slavniji od Dinama, tražit ćemo jednake uvjete za sve. Dobrom Hajduku treba i dobar Dinamo, ali nećemo dopuštati da nas netko smatra momčadi za drugo mjesto.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider