Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veći peti igrač tijekom 2013.

Kramarić potpisao za Rijeku: 'Bit ću dio lijepe priče'

Rijeka je u subotu je predstavila svoje najnovije pojačanje, dosadašnjeg napadača Dinama Andreja Kramarića (22) s kojim je potpisan ugovor na četiri godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je prije šest dana Kramarića udaljio iz momčadi zbog "neprimjerenog medijskog istupa poslije utakmice u Koprivnici" jer je mladi napadač nakon 3-1 pobjede Dinama protiv Slavena Belupa u susretu 7. kola Prve HNL novinarima rekao kako je nezadovoljan vlastitom minutažom koju dobiva ove sezone.

''Čestitam svojim suigračima na povijesnom uspjehu, ulasku u Europsku ligu. To se ne doživljava svaki dan. Sretan sam što sam ovdje i što ću biti dio lijepe priče. Nadam se da ću ispuniti očekivanja'', rekao je Kramarić.

Kramarić je već peti igrač koji je tijekom 2013. godine otišao iz Dinama u Rijeku. Prije njega isto su učinili Mehmed Alispahić, Nikola Pokrivač, Ivan Tomečak i Ivan Krstanović.

Prošlu je sezonu Kramarić proveo na posudbi u Lokomotivi za koju je postigao 15 prvenstvenih pogodaka, te s tim učinkom bio drugi strijelac lige i među najzaslužnijim igračima za osvajanje drugog mjesta na kraju prvenstva. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider