Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nemilosrdna kazna'

Nijemci zatečeni porazom u Rijeci: 'Čeka nas vrući ples u Stuttgartu'

Nakon 2:1 poraza od Rijeke na Kantridi u prvoj utakmici 4. pretkola Europa lige trener Stuttgarta Bruno Labbadia bio je vrlo kritičan spram igre svojih nogometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Teško smo mogli imati više prilika i što ih nismo iskoristili je naša greška. Naravno da protivnik iskoristi kada ne možete zabiti gol. Nedostajalo nam je preciznosti i to je jasno. Sami smo sebe kaznili jer nismo iskoristili naše prilike, a i prelako smo gubili lopte", komentirao je Stuttgartov trener.

>> Ludilo na Kantridi: Rijeka do povijesne pobjede protiv velikog Stuttgarta!

>> Benko: Šteta zbog glupog gola; Junak Vargić: Idemo se u Stuttgart boriti!

Sportski direktor Stuttgarta a nekadašnji igrač Rijeke Fredi Bobič nakon susreta je rekao:

"Posebice u drugom dijelu propustili smo odlučiti utakmicu. Dopustili smo Rijeci da se vrati, što su oni nemilosrdno kaznili. Mi smo šlampavo reagirali kod naših prilika i tako se ne može pobijediti utakmica. Gol od Vedada sada je od životne važnosti i i čeka nas vrući ples u Stuttgartu. Naš cilj je naravno proći dalje, bez ako i ali."

Rijeka je podsjećamo, na Kantridi vodila golovima Leona Benka i Zorana Kvržića s 2:0 do 89. minute, kada je konačan rezultat postavio Vedad Ibišević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider