Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strah od nereda

Nizozemci ispunili obećanje: Policija privodi navijače Dinama!

Prema pisanju nizozemskog Ed.nl-a, policija u Eindhovenu privela je 15 navijača Dinama, a strahuje se da bi mogli biti još uhićenja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neviđene mjere osiguranja vladaju uoči utakmice 4. kola Europske lige između PSV-a i Dinama. Gradonačelnik Eindhovena naredio je da se privode svi navijači Dinama koji nemaju karte za utakmicu. Privedene navijače navodno će zadržati do kraja utakmice te će potom biti pušteni kući.

>> I Eindhoven se sprema za BBB-e: S kartom na stadion, bez karte u pritvor

Policija je privela BBB-e u zrakoplovnoj luci u Eindhovenu jer nisu imali ulaznice i zbog straha od eventualnih nereda. Dinamovi navijači stigli su letom iz Budimpešte, a privođenja su slična onima od prije nekoliko tjedana kada je Dinamo igrao u Sofiji protiv Ludogoreca. Tada je, naime, privedeno više od 80 navijača Dinama.

Također je oko stadiona zabranjena prodaja alkoholnih pića, trgovine se zatvaraju ranije, a policija je poslala poruku svim građanima da se hrvatskim navijačima ne kupuju ulaznice za utakmicu jer će biti oštro kažnjeni.

''Ne očekujem aposlutno nikakve sukobe. Imali smo prije i uzbudljivijih navijača u gradu pa nije bilo nereda'', rekao je jedan od vlasnika kafića u centru gradu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider