Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nisu sve karte iste...

I Eindhoven se sprema za BBB-e: S kartom na stadion, bez karte u pritvor

Lokalni nizozemski mediji javljaju kako je gradonačelnik Eindhovena naredio privođenja Dinamovih navijača koji neće imati valjane ulaznice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lokalni mediji iz Eindhovena javljaju kako je tamošnji gradonačelnik Rob van Gijzel naredio privođenje onih Dinamovih navijača koji će u srijedu i četvrtak stići u grad bez ulaznice. Oni ne smiju ni na aerodrom ukoliko nemaju valjanu kartu. A to je voucher za tribinu namijenjenu gostima kojeg može izdati samo Dinamo.

Mediji iz Eindhovena opisali su BBB-e kao ozloglašenu skupinu huligana od koje strahuje cijela Europa. 'Nisu dobrodošli čak ni na vlastitom stadionu', piše Ed.nl.

Slično je bilo u Sofiji na prošlom gostovanju Modrih u Europskoj ligi. Bugarska policija privela je 20-ak BBB-a jer nisu imali ulaznice za utakmicu s Ludogorecom.

Sigurno će se i ovaj put neki od njih prošetati gradom u kojem igra Dinamo, no ne treba se čuditi ako u četvrtak stignu vijesti o privođenjima.

PSV i Dinamo igraju u četvrtak u 4. kolu Europske lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider