Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet se napromašivali

Ne ide Bijelima: Hajduk izgubio od austrijskog drugoligaša!

U petoj utakmici turskog dijela zimskih priprema, Hajduk je neočekivano poražen od austrijskog drugoligaša Horna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon nedjeljnih 0:0 s Dinamom iz Minska, Hajduk je samo dan kasnije izgubio 3:2 od Horna. Neočekivan je to poraz jer se radi o članu austrijske druge lige. No, i ovaj put Mišo Krstičević ispremiješao je momčad.

Bijeli su vodili dva puta golovima Maglice i Tomaša iz slobodnog udarca s 25 metara, no ni to nije bilo dovoljno protiv Horna. Treba reći i kako su Austrijanci pogađali iz gotovo svih prilika, dok su Bijeli promašili sedam-osam sjajnih šansi te pogodili dva puta i gredu.

Čini se kako je realizacija najveći problem na pripremama Beleku. Prilike se stvaraju, ali gol je nekako premali. Hajduk je u pet utakmica postigao isto toliko pogodaka, no protivnici nisu bili zvučni: Dynamo Dresden, Wolfsburg (II), Wolfsbergera, Dinamo Minsk i Horn. Za dva dana Splićane čeka najteži ispit – Red Bull Salzburg.

Hajduk je zaigrao u sljedećem sastavu: Kalinić, Tomaš, Jonjić (c), Nižić, Stojanović, Kovačić, Sušić, Jakoliš, Cassio, Kiš, Maglica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider