Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još se čeka ponuda

'Naš Hajduk': Amerikanci nam ništa konkretno nisu otkrili

Američki investitori, predvođeni odvjetnikom Michaelm Gloverom te Darrenom Treasureom i Seadom Karaselimovićem, održali su u subotu sastanak s predstavnicima udruge "Naš Hajduk" gdje su govorili o svojim namjerama prema splitskom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sastanak je održan na zamolbu Amerikanaca, a splitsku udrugu predstavljali su tajnik Bojan Islamović i član Upravnog odbora Josip Tadinac. O detaljima sastanka izvijestili su u priopćenju:

"Predstavili su se kao uži tim, kojem još pripada gospodin Suh, iza kojih stoji 20-ak investitora čija imena nam nisu željeli otkriti. Ukratko su nam ponovili svoje planove s Hajdukom koje su već izašli u medijima, dok smo mi predstavili naše djelovanje u proteklih nekoliko godina.

Na pitanje je li grupa investitora oformljena samo za ovu priliku ili imaju već neke projekte iza sebe kao reference, odgovorili su da su radili i na većim projektima, ali da ne smiju otkrivati detalje.

Konkretne iznose koje misle ponuditi za dionice i način na koji će ih kupiti nisu otkrili, o tome misle obavijestiti javnost prilikom podnošenja službene ponude.

O investicijama u sam klub tvrde da "će ih biti koliko treba", bez navođenja svote i vremenskog okvira. Željeli su naglasiti da brojke spominjane u novinama nemaju nikakve veze sa stvarnošću i da ih oni nisu plasirali u javnost. Ostalo nam je nepoznato, možda i najbitnije pitanje, na koji način misle povratiti svoju investiciju.

Složili smo se da je problem Hajduka u lošem upravljanju i slabom iskorištavanju branda.

Gospodu iz Amerike smo za kraj obavijestili da ćemo za komentar pričekati podnošenje ponude jer trenutno nemamo nikakve podatke na temelju kojih bi se o ovako važnom pitanju moglo odlučivati", stoji u priopćenju udruge "Naš Hajduk". (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider