Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi protiv zadnjeg

Luda utakmica u Osijeku: Dinamo se vratio 'iz mrtvih' pa - izgubio!

Osijek je u Gradskom vrtu svladao Dinamo i pobjegao sa začelja...

U 28. kolu HNL-a Osijek je u Gradskom vrtu s 3:2 pobijedio Dinamo i tako skočio na osmo mjesto ljestvice.

Uzbudljiva utakmica otišla je na stranu domaćina zgoditkom Josipa Mišića u 89. minuti - Osijek je prethodno imao dva gola prednosti, ali unutar pet minuta Dinamo se vratio, da bi Mišić neometan realizirao jednu kontru za slavlje više od 5000 gledatelja.

Već u četvrtoj minuti Osijek je poveo nakon što je Mišić uposlio Danijela Cesareca, a napadač Rijeke na posudbi u Gradskom vrtu pogađa mrežu Ježine. U 69. minuti vidjeli smo sličnu akciju - ponovno je Mišić bio asistent, a Cesarec strijelac sjajnog pogotka s ruba šesnaesterca.

Osječki junak Mišić - dvije asistencije pa gol bijeg s dna

Kada se činilo da je sve riješeno, Dinamo je dodao gas i preko Fernandesa u 80. (nespretna reakcija domaćeg vratara Mikulića) i Čopa u 84. minuti izjednačio da bi Mišić nakon prodora Barišića glavom matirao Ježinu i ostavio sva tri boda u Slavoniji.

Osijek je sada na osmom mjestu s 19 bodova, jednim više od devetoplasiranog Slaven Belupa koji će u ponedjeljak u Koprivnici dočekati Split, dok je na posljednjoj poziciji Hrvatski dragovoljac sa 16 bodova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider