Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi prostački istup

Marković: J... mi se za Praliju i za sviju po redu, ne znam ja tko je njega zatvorio!

Predsjednik HNS-a novim je prostačkim komentarom rekao što misli o još jednom uhićenju u hrvatskom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok se hrvatska javnost zgraža nad događajima u hrvatskom nogometu, predsjednik HNS-a i dalje prostačkim istupima pokazuje kako ga baš briga za istragu USKOK-a koja polako slobode lišava sve veći broj nogometnih djelatnika.

Nakon sinoćnjeg uhićenja Nenada Pralije, bivšeg sportskog direktora RNK Split, Marković je s jednog od brojnih putovanja poručio.

"Moje mišljenje je da je svega toga dosta. J*** mi se i za Praliju i za sviju po redu", rekao je Marković za Media Servis.

Slično je rekao i nama. ''Samo malo na granici sam. Nemam pojma o tome. Ništa me od naših novinara ne može iznenaditi'', rekao je Marković, a na našu opasku da ga nisu novinari zatvorili, čelnik HNS-a je spremno uzvratio: ''Ne znam ja tko je njega zatvorio.''

Predsjednik HNS-a nalazi se u Umagu, a sve veći broj njegovih saveznika, poput Željka Širića i Stjepana Djedovića – u Remetincu.

Markoviću se, da se ipak pristojnije izrazimo, fućka za situaciju u kojoj se urušava hrvatski nogomet kakvog smo znali do sada. Upravo je on na čelu tog istog hrvatskog nogometa već 13 godina, koji je izgrađen na temeljima korupcije i namještanja utakmica.

Službeno priopćenje HNS-a također ne donosi novosti u reakcijama:

Iako u ovom trenutku nemamo službenih saznanja o eventualnim uhićenjima bivših djelatnika RNK Split, donedavnog sportskog direktora Nenada Pralije, bivšeg tajnika kluba Špira Barbarića te knjigovotkinje Snježane Blažević, naglašavamo da kao krovna nogometna organizacija podržavamo sve aktivnosti pravosudnih organa RH glede raščišćavanja mogućih kriminalnih radnji u hrvatskom nogometu. Ovakav stav i opredjeljenje utvrdila je i Skupština HNS-a na svojoj sjednici održanoj 21. prosinca 2012, a koji je objavljen i u svim medijima.

HNS će u okviru svog disciplinskog pravilnika i dalje poduzimati odgovarajuće mjere usmjerene protiv pojedinaca koji su nogomet koristili za protupravna i kriminalna djelovanja te će se od Disciplinske komisije tražiti da poduzme sve odgovarajuće mjere kako bi se u što kraćem roku nogomet očistio od korupcije.

HNS će o ovom slučaju, jednako kao i u svim drugim slučajevima vezanima uz nedopuštene radnje u hrvatskom nogometu obavjestiti UEFA-u i FIFA-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider