Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije dugo izdržao

Maminjo opet drži govore 'modrima': U Sofiji očekujem pobjedu!

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić otkrio je uoči puta u Sofiju da očekuje pobjedu protiv Ludogoreca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić pogazio je obećanje da se više neće spuštati u svlačionicu među igrače i držati svoje poznate motivacijske govore.

>> Problemi za Dinamovu ekspediciju: Prisilno sletjeli u Ljubljanu!

>> Dinamo otputovao u Sofiju: 'Igrat ćemo otvoreno, idemo na pobjedu!'

„Dosta je bilo toga, neke se sami izvlače iz situacije u koju su se doveli“, kazao je Mamić nakon poraza u derbiju od Hajduka, a zatim i protiv Černomoreca u prvom kolu Europske lige.

No, Mamić se ipak predomislio pa je uoči putu u Sofiju, gdje Dinamo sutra očekuje ogled s Ludogorecom u drugom kolu Europske lige, odlučio podignuti raspoloženje „modrima“, koji su nakon nekoliko posrtaja izgubili samopouzdanje.

„Upozorio sam igrače na odgovornost koju svi skupa imamo prema klubu i navijačima, a konačno i prema samima sebi. Zatražio sam mobilizaciju i zajedništvo“, otkrio je Mamić te poručio što očekuje u Sofiji.

„Pobjedu! Što bih drugo očekivao? Ako želimo dočekati proljeće u Europi, moramo pobijediti. Uvjeren sam da ćemo trijumfirati“, zaključio je Maminjo. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider