Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić dobre volje

Dinamo otputovao u Sofiju: 'Igrat ćemo otvoreno, idemo na pobjedu!'

Dinamo je otputovao u Sofiju gdje će u četvrtak (21.05 sati) na stadionu Vasil Levski igrati protiv Ludogoreca u drugom kolu Europske lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon domaćeg poraza od Černomoreca, pa i drugih slabih rezultata u domaćem natjecanju, 'modrima' je pobjeda nužda. No, bit će teško protiv protivnika koji dobro igra i već na kontu ima veliku pobjedu kod PSV-a, a Dinamo u zadnjoj utakmici nije uspio zabiti prosječnom Zadru.

''Želim da budemo agresivniji, a Dinamo uvijek igra otvoreno, igrat će tako i u Sofiji, tražit ćemo pobjedu. Gledali smo Ludogorec nekoliko puta uživo i na snimkama, imamo i iskustva s njima'', kazao je trener Branko Ivanković koji je u Zagrebu ostavio Leku, Rukavinu, Ćalušića, a u zadnji tren je otpao i Domagoj Antolić.

U Sofiju je otišlo 19 igrača i jaka logistika na čelu sa Zdravkom Mamićem koji je bio neobično dobro raspoložen. Pred Dinamom je nekoliko utakmica koje bi mogle usmjeriti sezonu. Poslije Ludogoreca slijedi derbi s Rijekom pa gostovanje kod Splita. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider