Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije optimističan

Mamić se pomirio s bolnom realnošću: 'To je i financijski udarac'

Trener Dinama Zoran Mamić danas je održao press konferenciju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako Modre sutra čeka utakmica s HD-om u kojoj se očekuje uvjerljiva pobjeda, mnoge je ponajviše zanimalo stanje Jeremyja Taravela. Francuski stoper nedavno se oporavio od ozljede, da bi na jučerašnjem treningu teško ozlijedio koljeno lijeve noge.

Pretpostavlja se da su Taravelu popucali križni ligamenti, a zabrinutost je danas potvrdio i mlađi Mamić.

„Danas ćemo u poslijepodnevnim satima znati detalje, a ako se potvrde sumnje koje imamo i ako se zaista radi o ozljedi prednjih križnih ligamenata onda pričamo o pauzi od šest mjeseci. Naravno da bi to bio težak udarac na svim razinama: igračkoj, ljudskoj i financijskoj. Nadamo se da će prevagnuti onih drugih par posto, da to ipak nije najgora ozljeda… Ali šanse su male. To je dio našeg posla, treba naći izlaz iz svake situacije, pa tako i ove."

Zoran Mamić svjestan je da opet manjka centralnih braniča.

„Možda ćemo morati investirati, ali sigurno ne do ljeta, jer su nam sada dostupni tek slobodni igrači. Uostalom, naši juniori pokazali su na pripremama da se na njih može računati, posebno u prvenstvu.“

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider