Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve zbog Kovačića

Mamić sazvao pressicu: UŽIVO u petak na GOL.hr-u!

U petak, 1. veljače u 13 sati, u press dvorani GNK-a Dinamo održat će se konferencija za novinare na kojoj će gost biti izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kraj siječnja u Maksimirskoj 128 uzburkao je duhove. Mateo Kovačić senzacionalno je prodan u Inter iz Milana! Cijena od 11 milijuna eura bila je dovoljna da izuje Mamića iz cipela, a ponajveći dragulj hrvatskog nogometa 'prerano' napusti Dinamo.

>> Mamić prodao Kovačića pa ispalio: Plačemo i krvarimo zbog Matea!

>> Kovačić odletio za Milano: 'U šoku sam...'

Mamić je izjavio kako u klubu 'svi plaču i krvare' zbog takvog raspleta događaja. Nema sumnje, 11 milijuna sigurno će brzo zaliječiti rane, no u javnosti se postavlja pitanje je li Kovačić prodan isključivo zbog zarade?

Nažalost po navijače 'modrih', klub je napustila najveća nada poslije Modrića. Igrač koji je mogao vratiti ljude na tribine i zbog kojeg se mogla tražiti karta više. Barem u bliskoj budućnosti. Je li Mateo Kovačić morao biti prodan? Na to i druga pitanja dobit ćemo odgovor direktno od prvog čovjeka maksimirskog kluba.

GOL.hr izravno će prenositi press konferenciju iz Maksimira u petak od 13.00.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider