Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži se čudo u Beču

Mamić priznao: Ništa od Magatha, a na klupi mi je zanimljivo

Dinamo je slavio u Koprivnici sa Zoranom Mamićem na klupi. Može li i u Beču?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon debakla od bečke Austrije u play-offu Lige prvaka, Dinamo je s 3:1 slavio u Koprivnici kod Slaven Belupa. Nakon što je Zdravko Mamić iste večeri potjerao Krunu Jurčića, momčad su vodili Zoran Mamić i Damir Krznar. Dvojac je imao uspješan debi.

>> Mamić pogodio s izmjenama: Dinamo tricom protiv Belupa kupio mir!

''Sve što smo stavili pred momčad su dečki dobro odradili i zabili smo rani pogodak, ali Slaven se brzo vratio u utakmicu. Nastavili smo biti agresivni, brzo smo vraćali posjed lopte i bili smo opasni'', prenosi dojmove Zorana Mamića službena stranica Dinama.

''Čestitao bih Slavenu na dobroj utakmici u kojoj su s puno igrača dolazili u završnicu, ali mislim da je naša pobjeda zaslužena'', rekao je sportski direktor Modrih kojem se svidjela nova uloga.

''Svakako je interesantno gledati utakmicu s ove strane. Bio sam i prije na klupi, ali ovo je prvi puta u ovoj ulozi i moram priznati da je zanimljivo'', otkrio je mlađi Mamić dodavši kako nema namjeru postati trener kluba.

Mamić je sinoć priznao kako moraju odustati od najveće trenerske želje, Felixa Magatha.

''Ništa neće od toga biti.''

Zoran Mamić ima veliku pomoć na klupi. Damir Krznar najbolji je 'diplomac' s Akademije HNS-a iz generacije novih trenera koju predvode Niko Kovač, Igor Tudor i – Nenad Bjelica. Hoće li Mamić i Krznar do nove pobjede, ovog utorka u Beču, vidjet ćemo. Sigurno je jedno, bit će im jako, jako teško...

Tko bi trebao biti novi trener Dinama?

Ukupno glasova:


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider