Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvali Mihajlovića

Mamić o legendi Crvene zvezde: Dao bih krv za njega!

Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić još je jednom srpskim medijima potvrdio svoje divljenje Draganu Džajiću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni nogometaš Crvene zvezde Dragan Džajić jedan je od Mamićevih heroja iz mladosti. U novom intervjuu srpskim medijima, Džaja je bio neizostavna tema.

''Takav se čovjek rađa jednom u sto godina. Krv bih dao za njega. Kao igrač bio je nenadmašan. Sve nas je u nogometu učio kako se iz malih sredina mogu praviti veliki klubovi i asovi. Nikad neću shvatiti Srbiju koja mu je nanijela onoliko jada. Živi bili pa vidjeli, opet će on sa Zvezdom praviti čuda'', rekao je Mamić u intervjuu za Sportski žurnal.

Mamić je nahvalio srpskog izbornika Sinišu Mihajlovića.

''Povlači prave poteze, gradi kult reprezentacije. Hrvatska je tu u prednosti. Kakvi god da jesmo, svađamo se, radujemo tuđim nevoljama, ali kad je reprezentacija u pitanju, svi smo jedno. Mihajlović na tome radi intenzivno, gradi zajedništvo, himna dobiva pravo mjesto. Podržavam njegovo razmišljanje, svaka mu čast bez obzira na to što su ga mimoišli rezultati, ali uspjet će on'', poručio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider