Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još nešto fali

Mamić najavljuje mega-Dinamo: 'Još tri ekstra klase do zime!'

Modri danas u Luksemburgu igraju protiv tamošnjeg prvaka Fole Esch prvi susret drugog pretkola Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mamić je prije puta bio vrlo dobro raspoložen:"Do zime možete očekivati još tri ekstra klase koje će doći u Dinamo. Možda dođu i odmah, ali ne budu li u optimalnom fizičkom stanju, onda ćemo to prolongirati do zime. Osobno, drago mi je da svi koje smo doveli u posljednje vrijeme su dobri igrači i da imaju višegodišnje ugovore", poručio je Mamić, kojeg je očito razgalila posjeta na utakmici s Osijekom.

>> Počinje nova europska avantura: Dinamo je na ovo čekao sedam godina!

>> Furiozan start Dinama: Čop zabio dva, majstorski gol Soudanija!

Na maksimirskim tribinama u prvom kolu HNL-a okupilo se oko 7000 ljudi: "Jako sam zadovoljan, prvi put postoji konsenzus između igrača, publike i medija. Uz komfor na stadionu, ta tri elementa su ključna i nadam se da u budućnosti možemo očekivati dobre stvari", poželio je izvršni predsjednik kluba, prokomentiravši usput i iznimno niske cijene ulaznica:

>> Dinamo ispravlja pogrešku: Na Ligu prvaka mogli bi nikad jeftinije

"Pokazali smo da imamo sluha za situaciju u kojoj se nalaze hrvatski građani. Svi koji vole nogomet moći će pronaći svoje mjesto na Maksimiru, a izborit ćemo se i za to da cijene jela i pića budu povoljnije."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider