Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podrška Hajduku

Dio Torcide uspio unatoč zabrani, više od 100 ih je trenutno u Skoplju!

Makedonska policija još je u srijedu navečer počela zaustavljati navijače Hajduka koji su organizirano putovali prema Skoplju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači dobivaju zabranu ulaska u Makedoniju na 24 sata, a hrvatsko veleposlanstvo je nemoćno. Međutim, jedan dio navijača je dan ranije prošao makedonsku granicu, a posljednje informacije iz Skoplja govore kako u samom gradu sve protječe bez ikakvih incidenata. Od samih navijača doznajemo kako je u glavnom makedonskom gradu trenutno više od 100 navijača koji su se razdvojili u manje grupice i u hladovini čekaju utakmicu koja počinje u 17.45h.

>> Opasnost za Hajduk u Skoplju: Trener i kapetan u sukobu!?

>> Dnevnik Nove TV u Skopju: Traži se 'prženi Hajduk na meniju'

Većina Hajdukovih navijača, koji su se iz Hrvatske zaputili na utakmicu stigli su do granice i vraćeni su natrag.

Problem ovaj put nije bio u UEFA-i, koja je nakon sinoćnjeg sigurnosnog sastanka dala naputak da se navijačima Hajduka ne stvara problem pri ulasku na stadion i prebacila ovlasti na makedonsku policiju, koja je odlučila reagirati na ovaj način, kako bi što manje torcidaša stiglo do stadiona Filip 2. Makedonskog.

Torcida je najavila da će tužiti klub Turnovo i državu Makedoniju ako im se zabrani praćenje kvalifikacijske utakmice Europske lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider