Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jadranski derbi

Ludnica u Rijeci: Hajduk će dočekati dupke puna Kantrida!

Kantrida će biti rasprodana za jadranski derbi između Rijeke i Hajduka koji se igra u subotu (19 h)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Rijeci vlada izniman interes za derbi s Hajdukom. Nema sumnje kako će Kantrida biti dupke puna. Prodano je već 8.000 ulaznica, a stiže i 1000 navijača Hajduka.
„Zanimanje za utakmicu je veliko i to je dobro, govori se o nogometu, govori se o HNL-u. Sada je na nama akterima da dobrom igrom dignemo to na još veću razinu“, kazao je uoči jadranskog derbija trener Rijeke Matjaž Kek.

>> Tudor hvali Rijeku i Keka, ali ima i razloga za optimizam

„U odnosu na gostovanje u Puli u prošlom kolu, nećemo imati na raspolaganju Mujanovića i Škarabota. Tek će nam trening danas i sutra prije utakmice dati sliku na koga sve možemo računati“, kaže Kek koji ne može računati još na Leškovića, Jugovića, Zlomislića i Datkovića, a Rijeku u kratkom razdoblju očekuje tri jake utakmice u nizu Hajduk, Betis i Dinamo.

Na Kantridu prvo stiže mladi i poletni Hajduk koji se unatoč svim problemima drži u vrhu ljestvice.
„Stiže nam ambiciozan i kvalitetan protivnik, zato najmanje što mi moramo napraviti jest biti jednako kvalitetni. Neće biti jednostavno jer ovakvu utakmicu može odlučiti jedan zalutali udarac, potez kvalitetnog pojedinca ali mislim da će kvaliteta ekipe presuditi.“

Kek je otkrio kakvu utakmicu očekuje.
„Neka bude fer, korektno, vatreno i neizvjesno. Mi moramo napraviti sve za pobjedu nad ljutim rivalom“, kazao je trener Rijeke.

Ivan Krstanović donio je pobjedu Rijeci u Puli, a sada na Kantridu stiže protivnik kojem je nerijetko znao zatresti mrežu u dresu Zagreba i Dinama.
„Pred nama je veliki derbi gdje nam ne treba velikog motiva. Hajduk je kvalitetna momčad iz vrha ali uz pun stadion i naše navijače idemo po pobjedu. Hajduk vam leži? Zabio sam im dosta golova, no nije bitno tko će sutra zabiti, bitno je da uđemo odlučno u utakmicu kako bi pobijedili“, zaključio je Krstanović. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider