Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pamić bijesan kao ris

Preokret Lokosa počeo skandaloznim golom, a Ivkoviću nije neugodno

Igor Pamić bio je bijesan nakon poraza Istre od Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trenera Istre 1961 razjario je izjednačujući pogodak Lokomotive za 1:1 u 87. minuti, kojeg su Zagrepčani postigli nakon što je na terenu ležao domaći igrač Franjić.

>> Čudesan preokret u Puli: Lokosi nakon drame ponovno na vrhu ljestvice!

Igrači Tomislava Ivkovića nisu htjeli izbaciti loptu, čime su prekršili elementarni fair play.

"Uvijek izbjegavam govoriti o sucima, ali sada hoću. Prošle godine u Maksimiru protiv Lokomotive smo pokradeni, a sada su Mrzljak i Samateh trebali dobiti crvene kartone. Igrači Lokomotive nisu krivi, oni su navikli na takvo suđenje. Ja se ne bih veselio da zabijemo gol kakav je zabila Lokomotiva, jer dok protivnik leži uvijek se derem svojim igračima za izbace loptu", konstatirao je Pamić.

Sudac utakmice bio je Bruno Marić, kojeg se dovodilo u vezu s namještanjem utakmica prije nekoliko godina, ali kojemu ništa nije dokazano te i dalje dijeli pravdu na prvoligaškim terenima.

"Dok se ovako radi u hrvatskom nogometu napretka nema niti će ga biti. Ljudi moji, nije samo Zagreb Hrvatska! Neka me kazne, neka nas izbace iz lige zbog ovoga što govorim", govorio je Mamić.

Njegov kolega na klupi Lokomotive, Tomislav Ivković, bio je oduševljen pobjedom svoje momčadi, četvrte u nizu: "Nema mi zbog čega biti neugodno, te situacije nisu korektne, ali su sastavni dio nogometa", kazao je Ivković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider