Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Neposredno prije utakmice

Lijepa gesta na derbiju Dinama i Hajduka: Markova nezaboravna noć

Lijepa je atmosfera vladala na stadionu Maksimir neposredno prije početka utakmice četvrtfinala Kupa Dinamo - Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, modri je klub na velikom derbiju ugostio malenog Marka Miškovića, dječaka koji je rođen s kompleksnom anomalijom mokraćnog sustava koja mu onemogućava normalan život. Nakon niza humanitarnih akcija koje su poduzeli Markovi sugrađani iz Petrinje i kojima je prikupljen dio novca za zahtjevnu operaciju u Srbiji, igrači i stručni stožer Dinama odlučili su pomoći te su prikupili preostali iznos.

Dinamo je tako odlučio Marka i njegovu obitelj ugostiti na velikom derbiju na Maksimiru gdje je maleni gost imao nezaboravnu ''avanturu''. Marko je imao čast zakoračiti na maksimirski travnjak te izvesti počasni udarac prije početka utakmice, a sigurni smo da će ovu priču pamtiti cijeli život. Nakon što su se igrači Dinama poredali u špalir, Marko je u društvu Alena Halilovića i Josipa Šimunića prošetao do centra terena gdje je hrabro izveo prvi udarac. Uz veliki pljesak navijača, igrača Dinama i Hajduka te svih prisutnih, Halilović je zatim Marku uručio dres Dinama s Markovim imenom, brojem 5 te potpisima svih igrača.

Već po dolasku na stadion Marko je bio uzbuđen, nestrpljiv i nije znao kakvo ga iznenađenje čeka, a nakon što je doživio nezaboravno iskustvo dojmovi su bili još i veći. Nakon svega, maleni Petrinjanin u veselom je raspoloženju te u društvu obitelji odgledao utakmicu i veliku 5:0 pobjedu Dinama protiv Hajduka.

Dinamo još jednom Marku želi puno sreće i zdravlja te vjeruje da će još puno puta biti gost Dinama na Maksimiru!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider