Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rijeka - Stuttgart

Kek i Benko: Nećemo skinuti gaće, mi imamo Armadu

Rijeka i Stuttgart u četvrtak od 20:30 igraju prvu utakmicu play-offa Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povijesna prilika je pred Rijekom. Ulazak u skupine Europske lige bio bi najveći euro uspjeh kluba s Kantride. Iako svi spominju onu mitsku pobjedu nad Real Madridom od prije 29 godina.

No, Stuttgart je veliki favorit. Bundesligaški div stiže na Kantridu uvjeren u uspjeh, ali...

''Zna se tko je favorit u ovom dvoboju, naš cilj je biti bolji u dvije utakmice te ostati u Europi'', rekao je Matijaž Kek na današnjoj press konferenciji uoči utakmice.

''Najlakše bi bilo sada skinuti gaće, biti veseo jer nam dolazi dvije tisuće Nijemaca na Kvarner, ali takvim razmišljanjem sport će te kad tad kazniti'', poručio je trener Rijeke.

''Bundesliga je najjača liga na svijetu ali mene ne zanimaju takve stvari niti tržišne vrijednosti, igrači moraju dati sve od sebe, što znaju i mogu onda ćemo mi svi to cijeniti, a ja biti zadovoljan bezobzira na rezultat.''

Leon Benko u HNL-u je opet vodeći strijelac lige. Njegovih pet golova u prvenstvu daju nadu navijačima u uspjeh.

''Respektiramo Stuttgart, no igramo doma, igramo povijesnu utakmicu, imamo Armadu iza sebe i nećemo ih iznevjeriti na Kantridi, a u uzvratu što bude'', rekao je napadač Bijelih.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider