Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Svatko ima pravo na mišljenje'

Kapetan brani šefa: Ovo je slobodna država, Mamić voli sve ljude!

Nakon utakmice s Istrom u Puli, kapetan Dinama Josip Šimunić prokomentirao je privođenje Zdravka Mamića od strane policije zbog verbalnog napada na ministra Željka Jovanovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Što reći kada se u Hrvatskoj očito privodi ljude nakon što nešto kažu? Mislim da je ovo slobodna država i svatko ima pravo reći svoje mišljenje. Ako trebam dati neki primjer, onda mogu krenuti od sebe i reći da su me vrijeđali milijun puta. Naravno, postoje zakoni, ali neke stvari mi jednostavno nisu jasne. Naš izvršni predsjednik je bezbroj puta pokazao kako voli sve ljude, a govor mržnje i slično za njega je nešto nepoznato. Pa mi u momčadi imamo muslimana, Crnogorca i mnoge druge tako da je glupo uopće o tome raspravljati“, kazao je Šimunić, a prenosi službena web stranica Dinama.

>> Pogledajte zbog čega je šokirani Jurčić napustio presicu u Puli!

>> Ni Dinamo nije uspio dobiti Istru: Puljani uzeli vrijedan bod

>> Oglasio se i Šuker: 'Mamić srcem i dušom pripada nogometu'

>> Mamić poslao poruku BBB-ima i brutalno napao ministra: Srbin i hrvatomrzac!

Šimunić je prokomentirao i utakmicu u Puli, gdje je Dinamo odigrao bez golova s Istrom.
„Trener Pamić ih je jako dobro posložio, ovdje je uvijek jako teško igrati i tako je bilo i danas. Gusto su se postavili u obrani i nije nam bilo lako proći iako smo stvorili dosta prilika i zaslužili pobjedu“, zaključio je Šimunić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider