Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitan Šimunić

Jurčić strahuje od 'grmljavine' s tribina: 'Ne smijemo pasti pod ugođaj!'

Prije polaska za Split druženje s novinarima odradio je i Kruno Jurčić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamova delegacija u utorak poslijepodne se zaputila u grad podno Marjana, gdje ih u srijedu od 19 sati očekuje derbi s Hajdukom.

>> Groznica derbija, drugi put: 'Hajduku je isto - drugi ili zadnji'

Jurčić se nije htio previše osvrtati na prepucavanja između klubova koja su trajala tijekom ponedjeljka: "Nemam što reći na tu temu, svatko tko je bio u nedjelju na Poljudu vidio je teren i sve mu je bilo jasno."

Najveći problem treneru Modrih zadaje crijevna viroza Josipa Šimunića, koja je kapetana spopala još u subotu navečer. Joe je bio među putnicima za Split, ali njegov nastup je upitan.

"U boljem je stanju nego u nedjelju, vidjet ćemo", dodao je Jurčić.

"Želimo pokazati sve što znamo, a znamo puno toga. Momci su spremni, a atmosfera je odlična. Jedva čekamo utakmicu. Siguran sam da ćemo odigrati jako dobru, samo da ne padnemo pod utjecaj ugođaja i vanjskih faktora", kazao je Jurčić, koji ne vidi veliki problem što će njegova momčad dobar dio ovog tjedna provesti u autobusu.

"Naš vozač nas za četiri sata dovede u Split i mislim da tu ne treba tražiti alibi. Smatram da će nam puno veći problem biti utakmica sa Slavenom u nedjelju, jer tek treba vidjeti kako će ekipa reagirati nakon puta, ali i koliki će trag na moje igrače ostaviti poljudski travnjak", zaključio je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider