Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neke dobro poznaju

Jurčić našao zamjerku: U doigravanju nema slabe momčadi!

Trener Dinama Krunoslav Jurčić bez nervoze je dočekao kraj utakmice u Tiraspolu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je već u ranoj fazi utakmice riješio pitanje prolaska u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, što je Kruni Jurčiću omogućilo da mirno odgleda utakmicu.

>> Maminjo sprema nešto senzacionalno: Stiže li 'novi Prosinečki'?

>> 'Modri' slave: 'S nestrpljenjem čekamo protivnika u doigravanju!'

>> Dinamo protutnjao Moldavijom: Sheriffu zabili svi napadači!

„Pokazali smo da smo bolja momčad, prošli dalje i naravno da je zadovoljstvo veliko. Imali smo bolje i lošije periode igre, ali uglavnom smo dominirali i prolaz ni u jednom trenutku nije bio upitan. Sheriffu želimo puno sreće u Europskoj ligi, a po našim planovima idemo dalje“, kazao je Jurčić, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Možda bih htio da smo malo mirniji bili u nastavku utakmice i pokazali više rutine jer će nam to itekako trebati u europskim utakmicama ispred nas, no u svakom slučaju možemo biti jako zadovoljni izvedbom u Moldaviji“, ističe Jurčić.

U petak je ždrijeb doigravanja u kojem će Dinamo saznati posljednjeg protivnika na putu prema Ligi prvaka:
„S nekim od tih momčadi smo već igrali pa ih nešto bolje znamo nego druge, ali u svakom slučaju tamo nema slabe momčadi. Naravno, ipak nam je lakše kada smo ponovno nositelji, no svih pet mogućih protivnika su kvalitetne momčadi“, zaključio je Jurčić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider