Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pročitajte što nude

HNS nudi iskupljenje: Evo kako još stignete na Srbiju!

U Hrvatskom nogometnom savezu odlučili su pružiti novu "šansu" svima onima koji su ostali bez ulaznice za utakmicu sa Srbijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su navijačima u 24 TISAK media centra ponudili tek nešto manje od 8000 ulaznica, u Rusanovoj su se dosjetili kako bi mogli ublažiti frustracije barem jednog dijela nezadovoljnika.

Naime, HNS je na svojoj službenoj internet stranici objavio kako traži volontere za utakmicu sa Srbijom!

Pozvali su sve zainteresirane:

"Budite dio jednog od najznačajnijih sportskih događaja u 2013. Tražimo osobe za rad u akreditacijskom centru, na opremanju stadiona, na poslovima promocije, u zoni za navijače, na distribuciji informacija i usmjeravanju gledatelja na stadionu..."

Kako bi privukli sve zainteresirane, objavili su i "zašto treba volontirati" te "što dobivate volontiranjem":

"Kao volonter imat ćete jedinstvenu priliku izravno doprinijeti i sudjelovati u organizaciji velikog sportskog događaja. Prednosti i koristi volontiranja su jedinstvene, uključuju nezaboravno iskustvo, nova prijateljstva a i poseban osjećaj koji nam daje spoznaja da radimo za svoju reprezentaciju. Osim toga, volonteri će dobiti potvrde o volontiranju i sponzorski poklon paket", ističu u Rusanovoj.

HNS je najbogatiji sportski savez u Hrvatskoj, a godišnji proračun im se mjeri u milijunima eura. Jasno je da utakmica sa Srbijom iziskuje veliki posao u organizaciji, ali ne sjećamo se da su za neke prijašnje velike susrete (Engleska) objavljivali da traže volontere. Čitava akcija uklapa se u Šukerovu politiku štednje, ali na raznim navijačkim forumima već je naišla na žestoke kritike...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider