Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klubovi stali uz Sinovčića

Iznenađujuća odluka Udruge prvoligaša: Jasna poruka Šukeru i HNS-u!

Udruga prvoligaša ne želi se pripojiti HNS-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na današnjoj sjednici Udruge profesionalnih klubova Prve hrvatske nogometne lige izglasano je da se Udruga ne pripoji Hrvatskom nogometnom savezu. To je prilično iznenađenje budući da su se javno usprotivili samo Hajduk i Zadar, a najglasniji je bio dopredsjednik Udruge i glavni čovjek zadarskog prvoligaša Reno Sinovčić, koji je utvrdio kako bi gašenje Udruge bio početak gašenja nogometa u Hrvatskoj.

„Na sjednici Skupštine Udruge profesionalnih klubova Prve HNL održanoj u Zagrebu raspravljalo se o budućem statusu Udruge i prijedlogu o prestanku rada i spajanju s Hrvatskim nogometnim savezom. S obzirom da za navedenu odluku nije dobiven dovoljan broj glasova predstavnika klubova, a sukladno Statutu Udruge Prve HNL, odluka o promjeni nije donijeta“, stoji na službenoj web stranici Udruge prvoligaša.

Bit će zanimljivo vidjeti što će na ovu odluku reći predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je pokrenuo inicijativu gašenja Udruge, odnosno pripajanja HNS-u. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider