Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Katastrofa u Bugarskoj

Ivanković nakon debakla: Ne mogu to objasniti...

Dinamo je doživio je težak poraz u 2. kolu Europske lige na gostovanju kod Ludogoreca. Poraz koji će se pamtiti po tragikomičnim pogreškama Dinamove obrane kod sva tri pogotka domaćina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Dinama itekako su svojim katastrofalnim pogreškama pomogli Ludogorecu da se 'osveti' za lanjsko ispadanje, koje su Bugari doživili kao 'krađu stoljeća'.

>> Havarija Dinama u Sofiji: Razbijeni kao bugarska skupština!

>> VIDEO: BBB-i se sukobili s huliganima CSKA, privedeno više od 80 navijača!

''Kad gledamo rezultat 3:0, mislim da je nepravedan jer smo radili velike pogreške i promašili previše prilika. Ne mogu objasniti pogreške svojih igrača. Ludogorec smo jako dobro pripremili i oni sve što su imali su imali zbog naših početničkih pogrešaka'', rekao je Branko Ivanković te nadodao:

''Čopa sam uveo jer je rezultat bio negativan i želio sam sačuvati Sarea od drugog žutog kartona. U europskim utakmicama se moraju zabiti polušanse, mi to nismo napravili.''

Dinamovci su posramljeni napustili nacionalni stadion u Sofiji. U idućem kolu će 24. listopada ugostiti PSV Eindhoven pred praznim maksimirskim tribinama, dok se u Odesi sastaju Černomorec i Ludogorec.

''Preuzeo sam momčad u jednoj teškoj situaciji, moglo je sve krenuti i u drugačijem smjeru, ali ne preostaje nam ništa drugo nego dizati momčad. Sada trebamo iskoristiti pauzu i napraviti sve što možemo za utakmicu s PSV-om'', zaključio je trener Dinama.

Rješenje za Dinamovu krizu je...

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider