Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ivanković utučen, Tudor likuje

Dinamovci očajni: 'Grozno se osjećam, poraz stvarno nije ugodan'

Hajduk je svladao Dinamo na Poljudu s 2:0. Bila je to prve pobjeda 'bijelih' kod kuće protiv ljutog rivala nakon 1414 dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama nikako ne može biti zadovoljan viđenim. Njegova momčad je imala manje htijenja, nejasnu viziju u napadu i na koncu doživjela gorak poraz samo par dana uoči prve utakmice Europske lige.

>> Mamić ušao u svlačionicu i vrijeđao igrače: Dao sam vam milijun eura, a vi ovako...

>> 'Bijeli tići' posramili 'milijunaše': Nemaju ni za kikiriki, ali imaju srce!

>> Joe se čudio nakon derbija: Ne znam kako se to može dogoditi!

>> Mario Pašalić srušio Dinamove zvijezde: 'Pogledajte ovo, za to se živi'

''Kako se osjećam? Grozno, ovaj poraz stvarno nije ugodan. Razočaran sam. Međutim, čestitke Hajduku. Iskoristili su našu slabost u skoku u prekidu i zasluženo pobijedili. To nam se ponovo događa i radit ćemo na tome. No, to je stvar odgovornosti i navike koju igrači moraju imati'', rekao je Branko Ivanković.

Dinamu sada dolazi Černomorec u Europskoj ligi.

''Stiže nam neugodan protivnik koji je jučer pobijedio u gostima. Moramo se oporaviti od ovog poraza'', izjavio je trener 'modrih'.

Pogoci su pali nakon slobodnih udaraca, a oba je izveo debitant Haris Bukva.

''Bukva nam je donio kvalitetu u prekidu. Prekidi su sastavni dio nogometa. Čestitam Dinamu, ali mislim da smo zasluženo pobijedili. Odigrali smo hajdučki. Prvo poluvrijeme je bilo malo lošije, ali smo u nastavku bili bolji'', izjavio je trener Hajduka.

Junak utakmice bio je 18-godišnji Mario Pašalić koji je s dva pogotka srušio Mamićeve zvijezde.

''Odigrao je dobro i bez dva gola koje je zabio. Imam za sve samo riječi pohvale, ali i za publiku. Osjeća se ljubav na stadionu'', zaključio je Tudor. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider