Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razočarani remijem

Ivanković: Dominirali smo, poništen nam je regularan gol!

Trener Dinama Branko Ivanković ističe kako je Dinamo stvorio puno šansi za pogodak u Zadru, no napadači nisu bili raspoloženi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branko Ivanković loše je započeo treći mandat na klupi Dinama. Nakon dva uvodna poraza (Hajduk, Černomorec) i dvije pobjede (Osijek, Suhopolje), stigao je mršavi remi sa Zadrom u Stanovima.

>> Sporni trenutak u Zadru: Dinamu poništen pogodak zbog zaleđa!

„Što reći? Došli smo po sva tri boda što smo i pokazali od prve do zadnje minute jer smo cijelu utakmicu dominirali i tražili pobjedu. Stvorili smo puno prilika, tri puta izašli sami pred golmana i čak zabili pogodak koji je, koliko čujem, regularan, ali nije bilo dosta“, kaže Ivanković i dodaje:
„Moramo biti bolji, agresivniji i više igrati kolektivno jer je bilo nekih situacija u kojima smo mogli bolje reagirati, ali to je na nama za popraviti“, prenosi Ivankovićeve riječi službena web stranica Dinama.

„Modri“ se okreću gostovanju u Sofiji, odnosno meču s Ludgorecom u Europskoj ligi.
„Naravno da bi puno bolje bilo da smo dobili danas, ali siguran sam da nam entuzijazam i želja neće nedostajati; unatoč ovom rezultatu. Analizirat ćemo što je odnosno nije bilo dobro u Zadru i idemo dalje. Sigurno da se u Bugarsku ne idemo predati nego želimo pozitivan rezultat te se sam siguran kako smo to i u stanju napraviti“, zaključio je Ivanković.

Pinto: Samo smo mi igrali!

Desni bek „modrih“ Ivo Pinto ističe:
„Samo smo mi igrali, ali očito je nešto nedostajalo. Imali smo jako puno šansi što znači da smo kao momčad bili dobri, dominirali smo, ali jednostavno nismo zabili, a tako se ne može dobiti utakmica“, kazao je Portugalac, a Josip Pivarić dodaje:

„Bili smo puno bolji, dominirali i stvarali prilike, a oni su se branili te smo već do poluvremena trebali voditi. Onda je u nastavku sve bilo isto: mi dominiramo, imamo lijepe prilike, ali jednostavno nismo zabili. Ništa... Čestitke igračima Zadra na fer i korektnoj utakmici, borili su se i nagrađeni su bodom.“

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider