Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Senzacionalan transfer

Rusi tvrde da Sammir dolazi u Moskvu, a u Dinamu ništa ne znaju

Ponajbolji Dinamov igrač Jorge Sammir napokon bi mogao ostvariti toliko željeni transfer...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas se pojavila informacija oko navodne ponude od šest milijuna eura za Sammira. No, Zoran Mamić nam je potvrdio kako nikakva službena ponuda za Sammira nije stigla.

>> Mamić nikad izdašniji: I gambijski veznjak potpisuje za Dinamo?

>> Dinamo dovodi zvijezde River Platea, Maloča odlazi u Zenit?

Najčitaniji ruski sportski dnevnik, Sport Express, objavio je na svojim internetskim stranicama da bi ofenzivni veznjak Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, Jorge Sammir Cruz Campos, ovih dana trebao pristupiti moskovskom Lokomotivu.

Reporter koji prati klub, Dmitrij Simonov, izvijestio je da su pregovori trenutačno u tijeku, te da se odštetni iznos kreće oko šest milijuna eura.

Sammir je ukratko predstavljen kao izuzetno trofejni nogometaš koji je s maksimrirskim klubom osvojio 13 trofeja, te je 2010. godine proglašen najboljim igračem HNL-a.

Navodi se također da ga je tijekom prošle sezone u Lokomotiv pokušavao dovesti bivši trener kluba Slaven Bilić. Simonov također ne propušta navesti da je Bilić, dok je bio izbornik nacionalne momčadi, ignorirao aktualnoga hrvatskog reprezentativca.

Vijest o Sammirovu transferu zainteresirala je javnost u vrlo kratkom vremenu. Najbolji Dinamov igrač oporavlja se od teške ozljede koljena u Murskoj Soboti i neizvjesno je kada će se uopće vratiti na travnjak.

Poznato je kako Sammir već dulje vremena želi napustiti Maksimir i da ne prihvaća produljenje ugovora s 'modrima'.

Posljednja ponuda, ona od saudijskoga Al Ittihada, nije zadovoljila Dinamovog Brazilca. Šest milijuna eura za Sammira u ovom trenutku je nevjerojatan iznos, ali u Dinamu kažu kako službene ponude - nema!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider