Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrao i za Argentinu

Dinamo dovodi zvijezde River Platea, Maloča odlazi u Zenit?

Zoran Mamić vratio se ovih dana iz Argentine, a tamošnji mediji se raspisali su se o mogućem transferu blzanaca Funes Mori.

Braća Mamić ne miruju. Spremaju nove transfere koji bi Dinamo učinio još jačim. Ulog je velik, Liga prvaka donosi preko 10 milijuna eura, a ukoliko se složi još jača momčad možda dođe i koja pobjeda.

Nove mete su argentinski blizanci Rogelio i Ramiro Funes Mori. Radi se o napadaču i braniču argentinskog velikana River Platea. O zanimanju Dinama pisali su ovih dana tamošnji mediji.

''Unatoč lošem iskustvu s Miglioreom, Dinamo još ima interesa na argentinskom tržištu. Pokušat će dovesti dvojac koji je marginaliziran od trenera Ramona Diaza. Nisu produžili ugovore i nisu odradili predsezonu u klubu. Navodno napadač Rogelio želi u Europi'', piše sitioandino.com.

Spominje se cifra od 3.5 milijuna dolara za 50 % vlasništva nad ugovorom glavne mete, napadača Rogelija Funes Morija, ali se navodi da su pregovori u tijeku. Dolaskom Argentinaca Dinamo bi se pretvorio u pravu 'legiju stranaca', ali ujedno i momčad koja bi mogla konkurirati u Ligi prvaka.

S Poljuda pak stiže vijest o navodnom zanimanju ruskog Zenita za Marija Maloču. Spominje se 4 milijuna eura, što je ipak malo čudno jer se zna kako Hajduk traži 3,5, a i to mnogi smatraju prejeranom cijenom za kapetana Hajduka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider