Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najmlađi na listi

Veliko priznanje: Hrvatski 'dragulj' uz bok najvećim europskim zvijezdama!

Dinamov 'wunderkind' Alen Halilović nalazi se na Sportovu popisu 50 najvećih nada europskog nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alen Halilović, jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, uvršten je od strane Sporta, poznatog španjolskoj dnevnog lista, među 50 najvećih europskih nada.

Veliko je to priznanje za mladog Halilovića posebice kada se vidi da su na popisu imena od kojih zastaje dah: Mario Gotze, Mario Balotelli,Thiago Alcantara, Isco, Eden Hazard, Toni Kroos, Raphael Varane, Gerard Deulofeu... samo su neka od slavnih imena uz koje stoji i ime Dinamova „wunderkinda“.

„Halilović, nova zvijezda u usponu“, stoji u naslovu Sporta koji Halilovića opisuje kao iznimno talentiranog veznjaka zagrebačkog Dinama i hrvatske reprezentacije.

Dinamov „dragulj“ jedini je hrvatski nogometaš koji sudjeluje u Sportovoj anketi te je s tek napunjenih 17 godina uvjerljivo najmlađi. U izbor su uključeni isključivo igrači rođeni 1. siječnja 1990. i kasnije te mogu imati najviše 23 godine, a čitatelji Sportova portala mogu glasovati za svoje favorite.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider