Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Osvetio' se pogotkom

Hrgović na udaru Torcide: 'Cijelo vrijeme su ga vrijeđali!'

Zadar je u Stanovima iznenadio Hajduk dobrom igrom, a Mirko Hrgović, strijelac pogotka za domaću momčad, cijelu utakmicu je bio na meti Torcide...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je remizirao (1:1) u Zadru, može se čak reći da je izvukao bod jer su domaćini imali četiri odlične šanse. Trener Hajduka Igor Tudor, međutim, ne slaže se da je Zadar bio bliže pobjedi.

Kalinić spasio Hajduk od poraza u Zadru: Hrgović zabio 'bijelima'!

„Mi smo poveli, vodili smo veći dio utakmice, trebali smo riješiti utakmicu kod vodstva 1:0. Žao mi je što nismo pobijedili, ali pokazali smo karakter“, kazao je Tudor koji protiv Rijeke u sljedećem kolu neće moći računati na Sušića i Pašalića koji su dobili treće kumulativne žute kartone.

Trener Zadra Ferdo Milin žali za propuštenim šansama svoje momčadi.
„Nismo pobijedili, ali ovaj bod je psihološki važan za nas. Pokazali smo da znamo i možemo. U nastavku prvenstva želimo dohvatiti peto ili šesto mjesto“, nada se Milin i ističe da je Zadar danas zapravo igrao u gostima.

„Hajduk je imao veću potporu, teško nam je bilo igrati u takvoj atmosferi, posebno Hrgoviću kojeg su cijelo vrijeme vrijeđali“, zaključio je Milin. Bivši igrač Hajduka i Dinama "osvetio" se izjednačujućim pogotkom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider