Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Split slavi

Hajdukovac srušio Dinamo: Zakomplicirali smo borbu za naslov!

Veliko slavlje u Parku mladeži i cijelom Splitu nakon što su "crveni" srušili Dinamo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza na Poljudu, Dinamo je pao i u Parku mladeži. „Crveni“ su aktualnog prvaka pobijedili s 1:0.

>> Torcida pomogla BBB-ima: Mate Bilić nokautirao Dinamo!

>> Evo što kaže Ivanković nakon četvrtog poraza u osam utakmica!

„Mi smo možda čak i bolje igrali u Zagrebu, danas smo dali jedan dio terena, pribojavao sam se Soudanija jer je bio jedini potentan, no sačuvali smo rezultat i došli do pobjede“, kazao je nakon utakmice trener Splita Stanko Mršić, a prenosi službena web stranica RNK Split.

Mršić: Nije lako čekati sedam minuta sudačke nadoknade

„Igrači zaslužili sve pohvale, a u ime struke i kluba moram se zahvaliti Križancu koji me zamolio da u srijedu bude u Zagrebu, da mu dolazi maser koji će mu pokušati izvući ta leđa. Izrazio je želju da pomogne igračima i ja mu čestitam“, dodao je Mršić koji pak nije dočekao kraj susreta na klupi.
„Nije lako čekati sedam minuta sudačke nadoknade i u zadnjim se trenucima pitati hoćemo li primiti gol. Opet smo dobili dosta kartona, u Zadru nam ponovno neće biti nekih igrača u kadru, ali najbitnija su tri boda i to da se polako dižemo.“

Mate Bilić: Zakomplicirali smo borbu za naslov!

Strijelac pobjedničkog pogotka Mate Bilić ističe:
„Znali smo da je Dinamo jaka ekipa, da ćemo igrati na kontre, jedna je urodila plodom i mislim da smo zasluženo pobijedili. Hvala navijačima na podršci i svojim igračima na ovoj sjajnoj borbi svih 90 minuta. Zakomplicirali smo borbu za naslov, drago mi je radi nas i što smo dali priliku dalmatinskim klubovima da se bore za naslov. Ja sam doveden da zabijam golove, pošteno pristupam svom poslu i uvijek ću davati svoj maksimum“, kazao je bivši napadač Hajduka nakon utakmice.

Upitan je i za komentar Dinamove igre.

„Oni su sada u maloj krizi, ali i dalje su veliki favorit za osvajanje naslova. Sve su to vrlo kvalitetni igrači, ali vidjeli smo danas da im se mogu stvoriti problemi.

Žužul obećao premije

Predsjednik Splita Slaven Žužul potvrdio je da će nagraditi svoje igrače.
„Ova momčadi ima špirita, pokazali su to danas u ovoj utakmici, sada treba nastaviti raditi i sve će doći na svoje“, zaključio je Žužul.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider