Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debakl u prvom dijelu

Hajduk neugodnim porazom otvorio 2014.: Tići popravili dojam u nastavku

Hajduk je doživio neugodni poraz u prvoj utakmici 2014. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prijateljskoj utakmici u Turskoj (Kundu, nedaleko Antalyje) Hajduk je izgubio od njemačkog drugoligaša Sandhausena s 1:3.

Igor Tudor je u ovom susretu snage rasporedio kombinirajući sastav, a 11-orka koja je krenula od prve minute podbacila je i kumovala porazu koji će poslužiti kao prava škola za nastavak priprema.

Hajduk (Kalinić, Mikanović, Maloča, Milović, Lučić, Pašalić, Anđelković, Andrijašević, Tomičić, Iluridze, Maglica) je vrlo dobro otvorio utakmicu, ali terensku nadmoć Bijeli nisu uspijevali okruniti u uvodnim minutama. I onda, unutar tri minute (15.-18.) Nijemci koriste dvije velike pogreške Hajdukove obrane i stižu do 2:0. Kada se činilo da će se s minusom od dva gola na odmor, Hajduk je primio i treći pogodak, kojeg potpisuje Blum nakon lijepe akcije Sandhausena.

Sasvim novu momčad poslao je Tudor na travnjak u drugom poluvremenu (Stipica, Vršajević, Nižić, A. Milić, Jozinović, Sušić, Bradarić, Bašić, Maloku, Bukva, Basha). Manje od tri minute bilo je ovim mladićima dovoljno da načmu mrežu Nijemaca (Jozinović prošao dvojicu i dodao za Bashu, a ovaj pronašao strijelca Bašića). Do kraja utakmice puno bolji bio je Hajduk, stvorili su dosta izglednih situacija Splićani, ali rezultat se nije mijenjao...

Dodajmo kako je Hajduk imao navijačku podršku u ovom dvoboju. Osmorica torcidaša bodrili su Bijele od prve do zadnje minute, isprativši ih pljeskom u nastavak priprema.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider