Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debitirao Uzbekistanac

Nova pobjeda Hajduka: Bijeli na krilima Kouassija srušili Dinamo!

Hajduk je pobjedom zaključio pripreme u Turskoj…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Splićani su danas u Antalyji s 2:1 svladali najbolju i trenutno vodeću gruzijsku momčad, Dinamo Tbilisi. Hajduk je poveo u 34. minuti golom Jeana Evrarda Kouassija, a 19-godišnji Bjelokošćanin poentirao je i u 84. za 2:0. U posljednjim trenucima Gruzijci su uspjeli tek smanjiti rezultat.

Hajdukovci su tako upisali drugu uzastopnu pobjedu. Bijeli su, podsjećamo, u ponedjeljak s 2:0 pobijedili Sturm Graz. Prije toga su poraženi od južnokorejskog Gyeongnama (2:3) i njemačkog drugoligaša Sandhausena (1:3).

Vrijedi spomenuti kako je danas za Hajduk debitirao uzbekistanski napadač Temurkhuja Abduholikov, kojeg je uoči susreta došao pozdraviti Maksim Šackih, najveći nogometaš Uzbekistana svih vremena. Šackih je dugi niz godina igrao u kijevskom Dinamu, a sada je u veteranskim godinama član ukrajinske Goverle.

Hajduk – Dinamo Tbilisi 2:1 (Kouassi 34' i 84')

Hajduk: Kalinić, Vršajević, Maloča (c), Milović, Milić, Bradarić, Sušić, Andrijašević, Maglica, Abdukholikov (Jozinović 79), Kouassi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider