Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio suspendiran

Hajduk pregovara s igračem koji je PAO na dopingu?

Hajduk je u pregovorima s Ivanom Antonom Vasiljem, donedavno igračem Zadra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Anton Vasilj je raskinuo sa Zadrom i pokušava se izboriti za ugovor s Hajdukom, u kojem bi bio alternacija Goranu Jozinoviću za poziciju lijevog beka.

Hajduk i Dinamo se vratili s priprema: Sad kreće ono pravo

Na tom je mjestu u raznim formacijama igrao za Zadar Vasilj, koji je krajem 2012. bio suspendiran na tri mjeseca od strane Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping jer je bio pozitivan na THC (kanabis).

Inače, Hajduk u nastavak sezone kreće gradskim derbijem sa Splitom u Parku mladeži, za kojeg Igor Tudor neće moći računati na kartoniranog Jozinovića, pa je tijekom priprema na lijevom beku uigravao Antonija Milića, po vokaciji stopera, koji je pružao vrlo dobre partije u Turskoj.

Uz 19-godišnjeg A. Milića, na lijevom beku može igrati i njegov vršnjak Luka Lučić, kojemu je to prirodna pozicija. Za Lučićem je u siječanjskom prijelaznom roku interes iskazivala Catania, ali Hajduk je tada nakon prodaje Josipa Radoševića u Napoli odbio Sicilijance i Lučić je ostao u momčadi, ali nije uspio u potpunosti pridobiti povjerenje trenera Tudora, koji je skloniji opciji nešto iskusnijeg rješenja...

Treba li Hajduk dovesti Ivana Antona Vasilja?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider