Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi dvojac na Poljudu

Hajduk predstavio pojačanja: 'Oprostite što sam vam zabio gol'!

Hajduk je u bijelom salonu predstavio dvojicu novih igrača, Harisa Bukvu i Giorgija Iluridzea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski direktor 'bijelih' Jens Andersson najavio je nova pojačanja i rekao nekoliko riječi o spomenutim igračima.

''Prvo ću predstaviti kralja asistencija, Harisa Bukvu, može igrati obje krilne pozicije. Mislim da će biti odlično pojačanje. Iluridze je, pak, igrač kojeg ne želite imati u protivničkoj momčadi'', rekao je Andersson aludirajući na pogodak Gruzijca Hajduku u dresu Dile Gori.

''Apsolutno sam za to da i dalje uvodimo igrače iz omladinske škole u prvu momčad, ali treba imati i par iskusnijih igrača. Još nisam upoznao sve igrače iz omladinske škole, ali do zimskog prijelaznog roka ću znati svakoga'', izjavio je sportski direktor Hajduka.

Nakon toga na red su došli sami igrači...

''Drago mi je što sam potpisao za Hajduk. Smatram da je ovo veliki klub u kojem imam priliku napredovati. To je sigurno stepenica više u mojoj karijeri. Dat ću sve od sebe za Hajduk.'', kazao je Bukva.

Gruzijac Iluridze je dobio dres s brojem 11, a odmah na početku je izazvao smijeh prisutnih.

''Bilo je teško igrati protiv Hajduka. Ja sam zabio gol na Poljudu i izvinjavam se zbog toga. Dao sam riječ Anderssonu da dolazim u Split i nisam je htio pogaziti'', objasnio je Iluridze te nadodao:

''Mlada smo momčad, ali nadam se da ćemo ove godine biti prvaci. Navijači su ovdje odlični, nisam to nigdje drugdje doživio i to je također jedan od razloga zašto sam došao.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider